Redborn First Hunter +

28. november 2011 – 08. april 2022

Da jeg fik mit første kuld var det slet ikke meningen at jeg skulle beholde en tæve, men Daisy sneg sig lige så stille ind under huden på mig og da en køber sprang fra og der blev en tæve ledig var jeg ikke sen til at beslutte mig for at beholde hende.

Daisy var en kærlig og meget sensitiv tæve. Desværre udviklede hun sig ikke i den retning jeg gerne ville når det gælder mentalitet og er derfor aldrig indgået i mit opdræt.
Men smuk det var hun og jeg elskede min skøre “Tut”

Farvel til Daisy
I dag måtte vi tage den tunge tur ned til dyrlæge Jens med Daisy.
Hun har længe ikke været helt på toppen. Haft lidt svært ved at hoppe op i sengen. Den seneste tid prøvede hun slet ikke. Første tanker var at det var gigten der plagede hende. Men efter hvalpene var rejst, blev det mere og mere klart at hun havde mere ondt end godt var.
Som dagene gik fik hun mere og mere ondt. I går fik vi en skum trappe, som gjorde at hun kunne komme op i sengen og ligge. Så i aftes lå hun i arm og blev kælet imens vi så fjernsyn.
Jeg havde bestilt tid til hende efter påsken til et sundhedstjek hos dyrlægen, men i dag var vi klar over at det var dyrlæge NU… og jeg fik en akut tid , 40 minutter efter jeg havde ringet (det tager knapt 30 minutter at køre til Køge bugt dyreklinik)Flere ting indikerede at hendes immunforsvar var svækket og at tingene bare ikke kørte som det skulle. Sandsynligvis havde hun tumorer i kroppen og så var Daisy bare blevet en træt gammel pige i store smerter… 😢

Når vi får en hund eller en kat, så ved vi at det er lånt tid vi har dem… I dag måtte jeg sige farvel til den første Redborn. Daisy blev født som nr 3 i First kuldet, for 10 år og 4 md. siden. Den eneste med numsen først..
Det betegnede meget godt hvordan hun kom igennem livet. Daisy var bare anderledes. Tidligt viste hun at hun nok ikke lige var avlsmateriale, brugs eller udstillingshund, fordi hun syntes tingene var forvirrende og i stedet for blev hun familiens højt elskede særling, som alle to benede og firbenede tog hensyn til. Sessan var om nogen meget beskyttende overfor Daisy og hvor de andre blev skældt ud, trådte de lidt vedsiden af, så kunne Daisy få lov til mange ting uden at Sessan skældte ud.Hun var den sødeste storesøster og tante.”Tut”, ”Dut”, ”Tuttar”, ”DAAisy”. ”Tut sangen” ej at forglemme…
Du er allerede så savnet, men nu har du ikke ondt mere og jeg ved du har fundet Gustav og Sessan deroppe i skyerne…💜💜💜

HD: A
AD : 0
Patella : Normal
PRA/CEA/CP1/CLPS/JADD//DM/DEN – NORMAL/CLEAR
CDDY : Carrier

Højde : 48 cm
Vægt : 20 kg

Show resultater : BIR og BIM hvalp, Very Good 3

Jagt Funktions Beskrivelse (10 Maj 2013)

Stamtavle