Godt Nytår, velkommen 2021

1. januar 2021 Slået fra Af Anina

Endnu et år er gået og selvom at Corona satte en dæmper på mange ting, lykkedes det at få de vigtigste mål i hus i år.
Vicky fik sit andet kuld hvalpe. Jeg fik min arvtager til næste generation Redborns. Om alt går vel håber jeg at Polaris med tiden kan videreføre min linje.
Tristan fik de 2 Veteran Champion titler som var håbet og målet for 2021, selvom at Corona satte en stopper for alle de andre drømme.

Året har i den grad udfordret og givet mig ekstra grå hår.
I forbindelse med hvalpekuldet, var der ekstra meget planlægning, med håndsprit og holden afstand og max antal besøgende i huset ad gangen. Heldigvis kunne mange hvalpebesøg klares udenfor i hvalpenes udendørs indhegning pga, af det gode vejr i September.

Da vi nåede til den sidste uge med ud af huset turene, var hvalpekøbere, både nye og gamle klar til at deltage og hjælpe.
Tak for jer !

Hvalpene på deres bytur med nye hvalpekøbere, gamle hvalpekøbere og venner.

De 2 drenge Joppe og Jive beholdt jeg til de var 15 uger, da begge drenge skulle til Sverige og bo. Det var en udfordring at socialisere 3 hvalpe samtidigt med at mine gamle hunde var trætte og gerne ville have lidt mere ro og opmærksomhed ovenpå hvalpekuldet.

Trekløveret

Få udstillinger blev det til i år.. Det blev til 4 udstillinger. 3 klub udstillinger og en DKK udstilling.
Tristan fyldte 8 år sidste år i slutningen af november og jeg havde store planer for ham. Men så meldte Corona pandemien sin ankomst og alt blev mere eller mindre lukket ned.
Dagen efter Tristan fyldte 9 år fik han de sidste veteran certer i hus og han kunne dermed føje endnu 2 titler til sin i forvejen meget lange liste af titler.
Drømmen har været at han kunne opnå Multi Veteran Champion (min. 5 veteran championater) men nu hvor han er blevet 9 år er jeg bare lykkelig for at han fik de 2 danske titler sammen med Maya, der er en fantastisk handler .

Tristan med sin skønne handler Maya , der handlede ham til
Dansk Veteran Champion & Dansk Klub Veteran Champion i 2021

På samme udstilling deltog Polaris og Liva i babyklassen. Begge piger opførte sig eksemplarisk og jeg er meget stolt over hvalpene og dygtige handlere, der fik begge piger til at ligne prof. showhunde.
De var 3 babyer. Polaris blev bedste baby og Liva blev reserve bedste baby, begge med smukke kritikker og Særdeles Lovende.

Liva & Polaris debut i Babyklasse på klubudstilling d 29 November.

Det har været sparsomt med resultater på Redborns i år. Dog skal nævnes :
Redborn First Edition “Tristan” :
3xVeteran cert = Dansk Veteran Champion
2xKlub Veteran cert = Dansk Klub Veteran Champion
Redborn Dynamic Rocket “Herbert” :
2×3 præmie Tolling Jagt Prøve begynderklasse
2×2 præmie Schweisspor 3tx400m
Redborn Dynamic Skye “Windy” :
1×1 præmie Nosework kl 1
Redborn Dynamic Raven “Molly” :
1×3 præmie Tolling Jagt prøve Åben klasse
Stort tillykke med de fine resultater!

Planen for nye år er at komme ordentligt igang med træningen af Polaris og forhåbentligt bliver der igen åbnet op for udstillinger længere frem igen.
At træffe og mødes med Redborn teamet har været noget begrænset i 2020, men jeg håber på at der i 2021 bliver mange muligheder igen for at kunne samles til skønt samvær for 2 og 4 benede til hygge og/eller træninger.

Flere planer er i støbeskeen, men det er blevet forstyrret lidt af Corona.
Eks er et jagtkursus en mulighed længere frem for de unge og ældre, men det skal lige have det hele til at passe ordentligt ind.

Med ønsket om et 2021 hvor vi alle kan ses igen.

Knus Anina