Efterår, ændring af planer om igen

17. november 2019 Slået fra Af Anina

Mange ting er sket siden sidste gang jeg skrev herinde. Vicky kom i løbetid i midten af Oktober og alt var planlagt til mindste detalje. Det eneste der ikke var styr på var om han og hunhund nu også fik en parring igennem.
Det skete desværre ikke og jeg havde slet ikke på noget tidspunkt overvejet at have en reserveplan klar hvis noget sådanne skete. Tiden løb ud, da Vicky kun er højløbsk max 4 dage.
Slutningen på det blev derfor at Vicky ikke blev parret denne løbetid …….

Jeg er selvfølgeligt meget meget skuffet Heldigvis går der bare 7-8 måneder imellem hver løbetid og tiden går mange gange hurtigere end man lige tror I Stedet for har jeg ligepludseligt mulighed for at kunne tilmelde og deltage på C og B prøver i drk samt Tolling Jagtprøver her til foråret.

Nogen hvalpekøbere har søgt videre efter en Toller hvalp, men heldigvis er der også dem der er blevet, fordi de netop drømmer om en Vicky hvalp og gerne vil ind i Redborn familien – Tak for jer !

Nu er jagten så gået ind på at finde en anden hanhund. Denne gang skal det være med en hanhund der har parret succesfuldt før, for Vicky bliver ikke yngre og hun vil være næsten 6 år ved næste løbetid.

Vi får se hvad tiden bringer.

Nyeste resultater på lidt af hvert 🙂

Redborns har igen været ude og vise sig frem den sidste måned.


Herbert (Redborn Dynamic Rocket) har igen været på udstilling, Denne gang i DKK Herning, med en fin kritik kvitteret med Excellent og CK.

Smukt handlet af Redborns nye pro handler Vika

Vika og Herbert
Photocredit Lotte Torp
Picture credit Anne Larsen

Windy (NW1 Redborn Dynamic Skye)

På sin første danske Schweiss prøve 3t/400m, med en flot 1 præmie som resultat og hermed kvalificeret til Åbenklasse Schweiss.

Mega flot arbejdet!

Molly ( J Redborn Dynamic Raven) fik en flot 2 præmie på DRK uofficielle C prøve på dummies, med meget ros og lovord om Molly.
Well Done!!

Som altid er det skønt at se så mange Dynamics i aktion.

Photocredit
Phill Pearson

Første røngten resultat fra Dynamics kuldet er kommet med det bedste tænkelige resultat A hofter og 0 på albuerne på Karla (Redborn Dynamic Rogue)
Stort tillykke til Kirsten og Jens , der nu kan give den ekstra gas i DCH på agility banen samt lydighedsprogrammet.

Photocredit
Kirsten Olsen og Jens Madsen

Lidt blandet godt 🙂

Nu handler det heldigvis ikke bare om resultater, men også om livskvalitet med vores dejlige røde hunde. Herunder Dejlige Dixie (Redborn First Contact) og ejer Tinna, der igennem deres snart 8 år lange rejse har lært mere end mange andre, der har været igang i dobbelt så langt tid.
Til inspiration.

Photocredit
Rune Gori

Livskvalitet og det positive i at tage små skridt i den rigtige retning, fremfor at have travlt, lærer Sif (Redborn Special Force) og Hanne os også. Her en strandtur med vores røde. På billedet Sif og storebror Tristan.

Photocredit
Hanne F Nielsen

Sessan, Tristan, Sif og Vicky på strandtur.

Photocredit
Hanne F Nielsen

Lidt info fra udlandet. Timi (SH JH WCX CACH Redborn First Challenger) har fået sit andet og sidste kuld på Foxgrove kennel i Canada. 5 fine tæver.
Stort tillykke med dem.

Chinook (JH WCI Redborn Ultimate Tribute) er blevet far til et fint kuld på 7 (3 tæver og 4 hanner) Madriver Kennel i Canada.
Stort tillykke med dem.

Lidt Tristan afkom skryderi 🙂

2 af Tristans afkom har gjort det godt i udstillings ringen.

Excell på 2 år og 5 måneder fik sit danske cert hvilket udløste dansk champion samt Nordisk champion 🙂
NORDUCH DKCH SE(u)ch NOch LTch LTjch LVjch EEjch BALTjch
AITOC’S AVON GLORIA IN EXCELSIS


Stort tillykke til Sonja og Jaako!!

Smukke Excell og Serafina
Photocredit
Sonja Pallaskorpi

Bizzie på 2 år og 8 måneder fik sit Norske stor cert hvilket udløste Norsk champion samt Nordisk champion 🙂
NORDUCH DKUCH NOUCH SEU(u)CH DKUJCH
Agrosofens Bicykleta SVCH 

Stort tillykke til Eva og Roger.

Photocredit
Roger Svensson