Oktober update, resultater og statistik

14. oktober 2019 Slået fra Af Anina

Vi venter spændt på Vickys løbetid, hvilket burde sætte igang indenfor den næste måned. Næsten alt er på plads. Jeg mangler at få indkøbt en ny hvalpegård + selvfølgeligt alle de ting der plejer kun at holde 1 kuld af gangen. Tollerhvalpe er små røde tornadoer og ødelægger også rigtigt meget i hvalpegården for der er altid gang i den.

Den sidste måned har budt på flotte resultater på Redborn’s, samt afkom efter Redborns, som jeg meget gerne vil dele med jer alle.

Redborn Ultimate Tribute ” Chinook” og Janine er startet op på de Canadiske WT og Jagtprøver efter barselsorlov og har nu 2 flotte working titler.
Redborn Dynamic Skye “Windy” og Anne deltog på Nose Work prøve som de Bestod og blev placeret på en flot 3 plads + ny titel .

Redborn Ultimate Tribute JH WCI
Billede Credit : Janine Berger

Redborn Dynamic Skye NW1
Billede Credit : Anne Larsen

Redborn Dynamic Raven “Molly” og Vika, deltog på den danske Kvalifikations prøve som de bestod, herefter tog de til Sverige og deltog på Tolling Jagt Prøve BKL og modtog en flot 2 præmie. Hermed fik de også første titel i hus J.

Redborn Dynamic Raven J
Billede Credit : Phill Pearson

Redborn Dynamic Rocket “Herbert” deltog på Københavns Vinder Udstilling i Ballerup og blev placeret som 3 bedste hanhund med Reserve Cert. Det lover godt for fremtiden for denne smukke dreng bare 19 måneder gammel. Næste udstilling bliver i Herning.

Redborn Dynamic Rocket
Billede Credit : Phill Pearson

Redborn Dynamic Skye har debuteret på praktisk jagt sammen med ejer Anne. Denne gang blev det Andejagt, hvor Windy viste gode takter, udover lydstærk, lydløs og viltspontan. Næste gang bliver det Fasanjagt har jeg fået fortalt 😀

Windy og Anne foran dagens vildtnedlæggelser

Tristans afkom i Sverige klare sig også flot.

Senest blev hans datter Vicky – Agrosofens Mitt i Krysset Svensk Rally Lydigheds Champion i den unge alder af kun 2 år og 8 måneder WAUW!

LD Startklass RLD N&F&A&M SE RALLYCH Agrosofens Mitt i Krysset
Billede credit : Jan Andersson

Tolling Jagtprøve Begynder klasse i midten af september havde 3 Tristan afkom tilmeldt. Agrosofens Bicykleta “Bizzie” og Eva fik en 2 præmie
Agrosofens Tåfjut”Hilda” og Sara fik en 1 præmie – kval. til åbenklasse
Agrosofens Klackspark”Lotten”og Helen fik en 1 præmie – kval. til åbenklasse og alle fik den fine titel J .

Bizzie, Hilda , Lotten

Stort tillykke med de flotte fremgange. Jeg bliver så stolt når mine egne Redborns samt Tristan børn der klare sig godt.

Jeg har den seneste tid lavet en lille statistik for Tristans afkom, mangler stadig og få opdateret på nogle af kuldene, men kig forbi : Tristan Afkom Statistik