Marts med udfordringer ;)

24. marts 2019 Slået fra Af Anina

Marts måned har budt på lidt forskelligt. Først og fremmest begynder Marvel hvalpene at vise sig frem på prøver.

Herbert (Redborn Dynamic Rocket) og ejer Lotte, bestod Retriever Brugsprøven d 23 marts.
Nu er de kvalificeret til at deltage på C prøver, Working Tests samt Jagtprøver B i Dansk Retriever Klub.

Stort tillykke til jer

Herbert og Lotte med Diplomet

Samme dag havde Molly (Redborn Dynamic Raven) med Vika og Phill samt Vicky (Redborn Ultimate By Request) og jeg, forvildet os på Working Test i Dansk Retriever Klub. Det blev en lidt speciel oplevelse for os alle.
Springet fra max 20 point på en post, til et flot 0 ligger meget meget tæt og det lykkedes for Vicky og jeg at indsamle 0 nok til det olympiske skilt, hvorimod de unge debutanter kun klarede at samle nok ind til Audi tegnet (opnåede med flid at få indsamlet 8 point på en af posterne.
Vi var alle meget stolte af vores præstationer og gjorde det så godt at vi blev belønnet med hver vores Fiiiiine Dummy, hvorpå der stod Dommerens valg. Begge på vandposten, hvor begge piger gjorde sig vældig flot bemærket med hver deres flotte gennemførsel af opgaven hahaha.

De stolte hundeejere med hver vores pris, som vi senere byttede så jeg fik den orange.
Dullens flotte pris.

Karla (Redborn Dynamic Rogue) er stortset ude af medicineringen igen ovenpå sin SRMA og vi krydser fingre for at hun ikke vil få brug for medicinering igen fremadrettet. Ifølge updates er hun sit gamle jeg igen, med alt der dertil hører af glæde og arbejdsivrighed.

Flere glædelige updated på helbredssiden. Dixie (Redborn First Contact) er færdig med sin genoptræning ovenpå sin Diskusprolaps operation for 1 år siden og det er fantastisk skønt at læse hvordan hun og ejer Tinna er godt igang med træningen i DCH A klasse igen.

Vicky valgte at komme over en måned tidligere i løbetid end ventet og jeg har derfor måttet efterjustere mine datoer for hvornår næste kuld her på Redborn er planlagt til. før var det forventet fødsel midt i februar 2020, men er blevet justeret til December 2019, så det bliver vinter hvalpe denne gang 🙂

Hanhund er stadig ikke lagt ud, men det kommer så snart jeg har alle detaljer på plads.

Allerede nu begynder jeg så småt at få folk på min hvalpekøber liste, så det er selvfølgeligt dejligt. Med tanke på at der er et godt stykke tid endnu til at det bliver aktuelt.

/Anina