Nye resultater og nye planer.

3. december 2021 Slået fra Af Anina

D 18 November, lidt over midnat fik Molly (Redborn Dynamic Raven) ved kejsersnit en fin lille tævehvalp. De 2 andre små tæver overlevede desværre ikke.
Molly tog sin nye rolle som mor til sig med stor alvor og lillepigen har fået en masse omsorg, mælk og numsevask til UG. Stort tillykke med lillepigen til Vika og Phill.

I det Svenske har Joppe (Redborn Dynamite Double Trouble) og Jive (Redborn Dynamite Glorious Edition) gennemført BPH ( Beteende – och personlighetsbeskrivning hund )

Herbert (Redborn Dynamic Rocket) fik på sidste udstilling i år hevet sit sidste cert hjem og blev dansk udstillings champion. Så nu hedder han DKCH(U) J Redborn Dynamic Rocket.
Herbert er første Champion efter Vicky og mon ikke der bliver flere titler på den unge dreng senere hen. Stort tillykke til Lotte.

Cody (Redborn Dynamite Charge debuterede i udstillings ringen og fik sit første Junior cert, samt reserve cert. Den flotte dreng skal helt klart luftes noget mere i fremtiden 😉 Stort tillykke til Linda.

Vector (Redborn Dynamite Explosion) bestod d. 24 Oktober Retrieverklubbens Brugsprøve og kan nu deltage på DRK’s prøver. Vi går et spændende forår i møde. Stort tillykke til Emilie.

Aldrig så snart er der lagt en plan før næste planlægning er igang.
Vicky rundede for et par måneder siden 7 år, men jeg har flere gange kigget på hende og tænkt at hun jo egentlig var i så fin form at jeg burde måske give hende muligheden for at få et kuld mere. Jeg har heletiden slået det lidt hen, for orkede jeg endnu et kuld ovenpå Dynamite kuldet, hvor jeg havde Polaris, sammen med hendes brødre Joppe og Jive indtil de var 15 uger. Det var en hård omgang…
Men så kom Vicky i løbetid og da hun er en uge henne i løbetiden tænkte jeg igen tanken og snakkede med folk herhjemme og så var det besluttet.. Hun skulle have lov til at få et 3 og sidste kuld.
Hanhund var allerede gennemtænk, da jeg for 1½ år siden havde øjnene på en fin unghan i Sverige, der desværre måtte opgives dengang pga Corona situationen. Situationen nu var ikke så slem,, så kontakt til ejer der stadig var klar på at det gjorde vi og så var det bare igang med at hurtig planlægge turen op til Stockholm.
Vicky blev parret d 27 November og nu venter vi om alt går vel et dejligt kuld hvalpe ved udgangen af Januar.
Mere info om kombinationen er lagt op inde på hjemmesiden under hvalpe.

/Anina